Leje af Motorsav (Lille)

Kraftig lille motorsav som egner sig til de mindre og mellemstore opgaver.

Motorsav (Lille)
Lejepris: 1 døgn: 250,- | 3 døgn: 500,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
2-takt Oliebenzin
Motorsav (Lille)
Til Leje
2-takt Oliebenzin
Motorsav (Lille)
Til Leje
2-takt Oliebenzin
Motorsav (Lille)
Til Leje
2-takt Oliebenzin
Motorsav (Lille)
Brændstof: 2-takt Oliebenzin
Motor: 4
Mulighed: Til Leje
Vægt: 4,1kg.
Længde: Sværd 30cm.
Stihl MS170 Kædesav Udlejning til private og erhverv

Kædesaven Stihl MS170 er en af de små, men kraftfulde motorsave. Den har en relativ lav vægt på 4,1kg og den egner sig derfor rigtig godt til afgrening og mindre træfældning. Den er monteret med et 30cm. sværd som passer fint til de mindre og mellemstore opgaver for kædesaven. Maskinen kører på 2-taktolie benzin og der skal yderligere fyldes kædeolie på ved brug.

 

Hvilken størrelse kædesav bør jeg leje?

Kædesavens størrelse vælges primært ud fra følgende to faktorer. Den vigtigste er nok længden af savens sværd (kæde), altså hvor dybt og tykke stammer saven egner sig til. Den anden faktor er savens vægt og størrelse, kan man nøjes med en lille sav til opgaven kan det sagtens være en fordel da den er lettere at arbejde med og bære rundt på. Størrelsen og vægt på saven afspejler typisk også hvor stor motor maskinen er udstyret med - de motorsave vi udlejer er sammensat så motorens styrke og sværd/kæde er afstemt så kraftforhold matcher.

 

Gode råd ved brug og leje af kædesaven

Det er vigtigt at kædesavens kæde så vidt muligt, ikke kommer i nærheden af sten, jord og andre ting der slider på skarpheden. Motorsaven leveres med en middelskarp brugt kæde, den er funktionel til de fleste opgaver, men vi anbefaler man selv lige bruger 5 minutter på at slibe kæden helt skarp efter udlevering. Der medfølger en hurtig fil fra Stihl som gør slibearbejdet super let. Når der fyldes benzin på saven skal kædeolie tanken også fyldes op hver gang. Det er muligt at købe 2-taktolie benzin og kædeolie med ved udlejningen hvis det ønskes.

NB! Motorsaven kører på 2-takt olieblandet benzin. Den leveres med fil til slibning af kæden og man skal selv påregne ca. 5-10 minutters slibning af kæden pr. dag.

 
Medfølgende udstyr til motorsaven
  • Stihl hurtigfil til slibning af kæden.
  • Saven er monteret med brugt, funktionel kæde.
  • Motorsaven er monteret med en 30cm. langt sværd.
  • Ny kæde kan købes for 250,- inkl. moms.

Funktioner

Drivkraft:
2-takt Oliebenzin
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen

Advarsel!

5
Vær altid yderst forsigtig ved brug af motorsave - vi anbefaler du bruger øjenværn, høreværn og evt. sikkerhedssko. Det er effektive, men farlige maskiner. Er du ikke så erfaren ved brug af motorsave, så anbefaler vi altid at leje en af de små modeller og gerne en motorsav på li-ion batteri.
2022-12-25

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.