Services - Hvorfor vælge Maskinudlejning Roskilde

Fleksibilitet og Kundeservice

Fleksibel Udlejning
Entreprenør- & havemaskiner

Maskinudlejning gjort nemt og prisfornuftigt, til private og ehvervs kunder på hele Sjælland. Vi har været i udlejningsbranchen i over 18år og kan derfor trækker på erfaring indenfor: Fleksibilitet, vedligehold af maskiner og kundeservice.
divider

Se vores udvalg af maskiner til leje i udlejningskataloget her

Vores Services

Når du lejer en maskine hos os kan du altid ringe og få vejledning til brug af maskinen og dit projekt. Spørg gerne hvis du ikke har fundet svar på dit spærgsmål her på siden, både inden du booker og efter du har modtaget maskinen.

Mange spørgsmål kan oftest løses direkte over telefonen og ofte på kort tid. Vi kender grundigt til brug og struktur af vores maskiner og kan derfor hjælpe med spørgsmål over telefonen, SMS eller e-mail.
TELEFON SUPPORT!

TELEFON SUPPORT!

Telefonsupport når der er spørgsmål eller problemer.
LOKATION MIDT-SJÆLLAND

LOKATION MIDT-SJÆLLAND

Vi ligger i Roskilde, let tilgængeligt fra motorvej.
OVERSKUELIG SØGNING

OVERSKUELIG SØGNING

Søgefunktion på hjemmesiden til at finde det rigtige.
FLEKSIBILITET

FLEKSIBILITET

Fleksible tider for afhentning og aflevering af materiel.

Udlejnings kategorier

divider

Entreprenør Maskiner

Vi udlejer mindre entreprenørmaskiner til de små og mellemstore projekter - maskiner som private- og firmakunder kan have glæde af, når projekter skal etableres og fuldendes på en professionel måde. Finder du ikke det du søger, så kontakt os gerne og vi vil se om vi kan hjælpe.

Have/Park Maskiner

Have & park maskiner dækker både over alt materiel du kan have glæde af i den private have og derudover de lidt større maskiner som bruges til mindre landbrug, parker eller lign. opgaver.
divider