Nyheder

Minigraver Udlejning

Minigraver Udlejning (Kobelco SK10SR)

Udlejning af en kraftig Kobelco SK10sr minigraver som egner sig godt til have/park og mindre entreprenør opgaver. Minigraveren har en egenvægt på 1100kg og en mindste bredde på 76cm.

Hvad kan jeg bruge en minigraver til?

Er du på udkig efter en pålidelig minigraver til udlejning eller leje? På vores hjemmeside tilbyder vi en bred vifte af minigravere, herunder den populære Kobelco SK10SR-2 minigraver til udlejning - en maskine der passer perfekt til private og mindre erhvervs projekter. Maskinen kan køre larvebåndene ind, hvilket betyder den har en bredde på kun 76cm. og kan derfor komme igennem selv en lille havelåge, eller en alm. hoveddør på et hus. Med sin kompakte størrelse og kraftfulde motor er den perfekt til at klare de fleste typer af gravearbejde, f.eks. nedgravning af vandledning, trampoliner, terrasse udgravning, og mindre fundamenter til bygninger. Minigraveren kan grave ned i en maksimalt dybde på 1,75 meter og kan leveres med skovle i størrelser fra 15cm. til 80cm. bredde. Der følger 2 skovle med i lejeprisen når du lejer minigraveren hos Maskinudlejning Roskile.

Kobelco SK10SR-2 minigravere er nemme at betjene og kommer med alt det udstyr, du har brug for. Det eneste du skal gøre at at fylde lidt diesel på og så er du kørende. Maskinen bruger ca. 1,5liter diesel i timen. Lejeprisen inkluderer både grave- og skovleredskaber, så du kan komme i gang med det medfølgende udstyr som egner sig til de fleste projekter. Typisk vælger man en smal skovl ca. 20-40cm. og en bred 80cm. planer skovl. Vores minigravere er robuste og kan klare selv de fleste opgaver - dertil meget brugervenlige hvilket betyder de fleste handymænd og haveejere sagtens kan kaste sig ud i kørsel af maskinen, selvom du ikke har erfaring fra tidligere.

 

Hvilken størrelse minigraver bør jeg vælge at leje?

Besøg vores hjemmeside for at se vores fulde udvalg af minigravere til udlejning og leje, herunder vores Kobelco SK10SR-2. Vi tilbyder også fleksible lejeperioder og konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag for at høre mere om vores minigraver udlejning og leje.

 

Gravemaskiner & Tilbehør

 

  • Lej Minigraver Skovle: Skovle med og uden tænder (15 - 80cm.)
  • Lej Minigraver Grubetand: 40cm. dybde +200,- inkl. moms.
  • Lej Minigraver Rive: 1,1meter +200,- inkl. moms.
  • Lej Minigraver Hydraulisk Betonhammer: +500,- inkl. moms og mejsel.

 

Regler for brug af minigravere og lign. maskiner

Er du på udkig efter en minigraver til havearbejde eller entreprenørbrug? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi tilbyder minigraver udlejning til både private og erhvervskunder Vores minigravere er kompakte, men alligevel kraftfulde maskiner, der er perfekte til at klare de fleste typer gravearbejde og projekter. Uanset om du skal lave et dræn, grave en sø eller blot fjerne nogle store sten, har vi en minigraver, der passer til dine behov. En minigraver må betjenes på privat område af alle personer over 16år. Det kræver derfor ikke særligt kørekort eller andet for at køre og betjene maskinen under arbejdet.

Vores minigravere er nemme at betjene og kommer med alt det udstyr, du har brug for. Dette inkluderer både grave- og skovleredskaber, så du kan komme i gang med det samme. Vi tilbyder også leje af minigravere til entreprenørbrug, hvis du har behov for en maskine til et minder projekt. Så hvad enten du er en privatperson eller en erhvervskunde, har vi den perfekte minigraver til dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udlejning og leje af minigravere.