Leje af Damprenser

Damprenser som egner sig til de fleste mindre opgaver.

Damprenser Udlejning
Lejepris: 1 døgn: 200,- | 3 døgn: 400,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
230V Stikkontakt
Damprenser Udlejning
Til Leje
230V Stikkontakt
Damprenser Udlejning
Til Leje
230V Stikkontakt
Damprenser Udlejning
Brændstof: 230V Stikkontakt
Motor: 3,2bar
Mulighed: Til Leje
Vægt: 3,1kg.
Bredde: 25cm.
Damprenser Udlejning til private og erhverv

Lej en Kärcher Damprenser SC3 som er nem og handy at bruge under rengøring af f.eks. møbler, fliser, træværk og andre overflader hvor den varme damp kan trænge ind og desinficere og opløse skidt og snavs. Damprenseren drives af et 1900W varmelegene som kører på alm. 220V stikudtag. Den har en hurtig opvarmningstid på ca. 2-3 minutter. Når du lejer damprenseren skal den blot påfyldes alm. postevand før brug. Ved leje af maskinen medfølger der 2 mundstykker (smalt + bredt) og et enkelt dampforlængerrør medfølger. Derudover 2 genbrugs microfiber stofklude til montering på mundstykkerne - hvis man ønsker nye og friske kan disse købes i byggemarkeder eller forudbestilles ved leje af maskinen.

 

Hvorfor leje en damprenser?

Damprenseren har to vigtige funktioner under rengøring, den ene er at den varme damp desinficerer og dræber bakterier. Den anden funktion er rengøring, idet dampen blødgør og oplyser skidt og snavs så det let kan tørres af med klud eller de medfølgende mundstykker. Damprensning egner sig også fint til rengøring af vinduer, spejle, induktionskogeplader og andre glatte overflader. Vi har også haft en del kunder der har brugt den med stor succes til rengøring af bilsæder, instrumentpanel, sofaer og andre møbler.

 

Gode råd ved brug og leje af damprenseren

Når du lejer en damprenser kan det være til mange forskellige formål. Det er altid svært at sige om den altid egner sig til den konkrete opgave, men det er en stor fordel at prøve at søge lidt på Google.dk eller YouTube og se hvordan andre bruger maskinen til en lignende opgave. Damprenseren har et indbygget kalkfilter som sidder samme sted hvor man fylder vand på maskinen. Hvis du oplever at filter lampen lyser under brug skal du blot skylle og ryste filteret under vandhanen et par gange, så er det klar til brug igen. Oplever du at lampen for tom vandtank lyser, men der er påfyldt vand så prøv at tage filteret op og skubbe til den lille runde grå flyder der ligger i bunden af vandtanken.

NB! Damprenseren kører på 220v. stikkontakt og påfyldes alm. postevand.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af damprenseren
  • Spids mundstykke m/ minibørste: 50,- inkl. moms.
  • Ekstra filterkassette: 50,- inkl. moms.
  • Fiberklude (nye) til mundstykker: 150,- inkl. moms.

Funktioner

Drivkraft:
220v StikAlm. Postevand
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen
admin

Lyser for tom vandtank

5
Hvis ikonet for manglende vand lyser, så kan det ske at flyderen sidder skævt - du løser problemet ved at skubbe til den med en knivspids/skruetrækker så den kan bevæge sig frit igen. Flyderen sidder under kalkfilteret på damprenseren og er en lille grå flydering.
2023-01-26
admin

Lyser for kalkfilter stoppet

5
Ved stoppet kalkfilter skal du blot skylle det under vandhanen mens du banker det 2-3 gange mod vasken. Filteret er derefter klar til at blive brugt i damprenseren igen.
2023-01-26

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Quickguides

Finder du ikke svar på dine spørgsmål i vejledningen til maskinen, så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en SMS og få hjælp over telefonen. Læs altid vejledningen inden afhentning & brug af maskinen.
Anbefalet Sikkerhedsudstyr
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.