Flishugger Udlejning (Trailermonteret)

Trailer Flishugger til leje hos Maskinudlejning Roskilde.

Flishugger Udlejning (Trailer)
Lejepris: 1 døgn: 1.400,- | 3 døgn: 2.800,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Diesel
Flishugger Udlejning (Trailer)
Til Leje
Diesel
Flishugger Udlejning (Trailer)
Til Leje
Diesel
Flishugger Udlejning (Trailer)
Brændstof: Diesel
Sværhedsgrad: Let-Middel
Motor: 24hk.
Mulighed: Til Leje
Vægt: 750kg
Bredde: XXX
Flishugger Udlejning til private og erhverv

Trailermonteret flishugger TP150 til leje - kraftig maskine med 27hk dieselmotor som har en knivåbning på 150mm. Den egner sig derfor op til stammer på ca. max 12-15cm og egner sig derfor fint til de fleste mindre og mellemstore have/park opgaver. Flishuggeren kører på alm. dieselolie og har en dieselbeholder på 25 liter som rækker til ca. 6-8 timers brug. 

 

Maskinens kapacitet

Flishuggeren er bygget op på et trailerchassis hvilket betyder du kan spænde den efter bilen som en alm. trailer, og med samme gældende maxhastighed på landevej og motorvej. Maskinen vejer samlet 750kg og er udstyret med påløbsbremse, hvilket betyder de fleste biler med anhængertræk må køre med den.

Maskinen kan tage grene op til maksimalt Ø15cm. i diameter, det er indgangshullet til knivene på maskinen. Vi anbefaler at regne med grentykkelser på maksimalt ca. 10-12cm ved brug af maskinen. Det giver en lettere arbejdsgang og hurtigere flishugning.

 

Gode råd ved brug og leje af flishuggeren

Flishuggeren er udstyret med praktiske indtræksvalser der hjælper med at "fodre" den når du stopper grene/kvas i maskinen. Valserne styres med en sikkerhedsbøjle placeret foran tragten, her vælges mellem 3 indstillinger: Frem - Tilbage - Stop.

Flishuggeren kan enten lejes som selvhenter på vores adresse i Roskilde, eller du kan få et samlet tilbud på transport til og fra din adresse. Prisen for transport afhænger primært af afstanden til adressen og tidspunkt for levering.

NB! Der må kun stoppes rent træ i maskinen og du skal ved brug altid kontrollere at tragten ikke er stoppet og der således hele tiden kommer fliset materiale igennem.

Funktioner

Drivkraft:
Diesel
Udstyrspakke:
9/13 pol trailerstik

Gode råd ved brug og leje af maskinen
admin

Stoppet udkast af flis

5
Oplever du at udkaster tragten stopper til og der ikke kommer flismateriale ud af maskinen, så skal maskinen stoppes straks. Det skyldes typisk flis der sidder og blokerer for knivene. Efter motoren er slukket kan der åbnes ned til knivene ved at løsne de to bolte, lige til venstre over startpanel og tragten vippes op.
2022-12-06

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Quickguides

Finder du ikke svar på dine spørgsmål i vejledningen til maskinen, så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en SMS og få hjælp over telefonen. Læs altid vejledningen inden afhentning & brug af maskinen.
Anbefalet Sikkerhedsudstyr
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.