Udlejning af Traktorfræser

Her ser du den kraftige traktorfræser vi har til leje hos Maskinudlejning Roskilde.

Traktorfræser Leje (Stennedlægningsfræser)
Lejepris: 1 døgn: 1.800,- | 3 døgn: 3.600,- inkl. moms 
Til Leje
Diesel
Traktorfræser Leje (Stennedlægningsfræser)
Til Leje
Diesel
Traktorfræser Leje (Stennedlægningsfræser)
Til Leje
Diesel
Traktorfræser Leje (Stennedlægningsfræser)
Brændstof: Diesel
Motor: 25hk.
Mulighed: Til Leje
Vægt: 1950kg.
Bredde: 155cm.
Stennedlægningsfræser Udlejning (Traktorfræser) til private og erhverv

Traktorfræser Udlejning - en kraftig Arbos 2025 traktor med stennedlægningsfræser der egner sig rigtig fint til anlæg af nye græsplæner, opfræsning og genetablering af gamle eller bare generel kraftig jordfræsning. Stennedlægningsfræseren hjælper med at fræse sten og rødder ned i jorden, i stedet for at lægge dem ovenpå. Det sparer en hel del arbejde med indsamling og planering efter endt fræsning. Stennedlægningsfræseren har en arbejdsbredde på 125cm. og kan arbejde ned i en dybde på ca. 15-20cm.

 

Hvilken størrelse havefræser bør jeg leje?

Traktoren drives af en 25hk. diesel motor og er relativ enkel at køre - selv for den uerfarne traktorkører. Maskinen har vendegear, hvilket betyder at alle gear kan køre både frem og bak. Det giver hurtig manøvrering og mulighed for at fræse i både lave og høje hastigheder.

Traktorfræseren kan også lejes med et 1,8 meter bredt kraftigt skrabeblad der kan monteres bag på traktoren i stedet for stennedlægningsfræseren. Skrabebladet giver mulighed for at trække den løse jord rundt på jordstykket og hjælper med at planere.

 

Gode råd ved brug af stennedlægningsfræseren

Stennedlægningsfræseren kører modsat retning på knivene i forhold til alm. havefræsere. Når du lejer en stennedlægningsfræser hjælper maskinen med at fræse sten og rodrester ned i jorden og gemme dem under jordlaget. Der vil dog ofte ligge en mindre rest småsten ovenpå jordlaget som efterfølgende kan rives sammen, det vil dog være langt mindre end ved brug af havefræser som ikke er monteret med en stennedlægningsfræser. De småsten der måtte ligge efter fræsning er ofte så små at du kan så græs direkte efter fræsning uden at rive sammen.

Traktorfræseren styres som en stor havetraktor, men kobling, gaspedal og gear. Traktoren har flere hastigheder på gear og fræserhastighed, hvilket betyder du kan arbejde i det tempo du ønsker og som er egnet for din type jordlag. Vi anbefaler at køre med 540rpm på fræserknivene når du fræser og bruge gear 1 eller 2 til langsom fremdrift af traktoren.

NB! Fræserknive skal renses for jord og rødder inden aflevering eller opkræves 300,- inkl. moms. Fræserknive der er mistet/knækket under brug erstattes med 100,- pr. stk.

 

Ekstra udstyr i forbindelse med leje af traktorfræseren
  • Skrabeblad 1,8meter skrabeblad til planering: 500,-
  • Bagsluffe skovl (hydraulisk) til flytning af jord: 500,-
  • Maskintrailer m/ ramper: 250,-

Funktioner

Størrelse:
Nedfoldelig Sikkerhedsbøjle
Drivkraft:
4 Hjulstræk (4wd)Diesel
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen
admin

Planering af jord

5
Ønsker du at planere yderligere og flytte den løse jord rundt på grunden, så kan du bruge skrabebladet der kan lejes sammen med traktorfræseren.
2023-01-22

Springbolte

5
Hvis du rammer sten eller andre ting i jorden der blokerer for fræserbladet i maskinen, så vil boltene springe/knække. Det kan derfor være en fordel at have lidt bolte i længden ca. 30-45mm og diemater på 12mm til udskiftning. Dette er normalt for maskinen og for at undgå at fræserkassen ødelægges. Du skal selv have bolte til evt. udskiftning.
2024-06-06

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Finder du ikke svar på dine spørgsmål i vejledningen til maskinen, så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en SMS og få hjælp over telefonen. Læs altid vejledningen inden afhentning & brug af maskinen.
Anbefalet Sikkerhedsudstyr

Lej en trailer til maskinen

Fladtrailer med ramper!
250,- inkl. moms.
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.