Leje af Brændekløver (Stor)

Kraftig maskine som egner sig til de større brændeopgaver

Brændekløver Leje (Stor)
Lejepris: 1 døgn: 500,- | 3 døgn: 1.000,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
230V Stikkontakt
Brændekløver Leje (Stor)
Til Leje
230V Stikkontakt
Brændekløver Leje (Stor)
Til Leje
230V Stikkontakt
Brændekløver Leje (Stor)
Brændstof: 230V Stikkontakt
Motor: EL 3000W
Mulighed: Til Leje
Vægt: 97kg.
Bredde: 40cm.
Højde: 128cm.
Brændekløver Udlejning til private og erhverv

Mellemstor kraftfuld brændekløver der egner sig til de større opgaver. Maskinen kan flække/kløve brænde der er max 55cm. i længden (kløvelængde) og med en anbefalet diameter på maksimalt Ø30cm. Brændeflækkeren benytter et kraftigt hydraulisk stempel , der trykker med 6 tons som typisk er fint til de fleste trætyper, også de lidt kraftigere og hårde. Maskinen har en 3.000W elmotor 220V, det betyder den minimum kræver stikudtag med en 13A sikring eller større. Brændekløveren har en størrelse og udformning der gør den fungerer som perfekt arbejdsbord under arbejdet, og tilmed i en fornuftig højde.

 

Hvilken størrelse brændeflækker bør lejes?

Hvilken størrelse brændekløver du bør vælge, kommer primært an på to faktorer, den primære er længden på træstykket maskinen her kan tage (55cm.), og den anden er trykkraft. Denne brændeflækker har en trykkraft på 6t, som plejer at være fint til de fleste mellem-hårde trætyper. Har træstykket mange tværgående knaster kan der med fordel ændres på retning og rotation for at lette arbejde for brændekløveren. Fordelen ved denne brændekløver er at den fungerer som bord når den flækker og du kan derfor flække træstykket du har lagt op mange gange, uden at flytte det før stykkerne er som ønsket i størrelse.

 

Gode råd ved brug og leje af brændekløveren

Opstil brændekløveren op på et fornuftigt underlag, der gør den ikke vælter ved brug. Vi anbefaler hårdt underlag ved opstilling som fliser, asfalt eller lignende. Brug gerne arbejdshandsker ved arbejdet. Brændeflækkeren er sikkerhedsmæssigt 2 håndsbetjent - hvilket betyder du skal bruge begge hænder til at aktivere de to sorte håndtag placeret i venstre og højre side af maskinen. Begge håndtag holdes inde samtidig og brændeflækkeren vil herefter begynde at skyde stemplet langsomt ned. Når håndtag slippes kører stemplet automatisk tilbage og er klar til næste træstykke.

NB! Betjen altid kun maskinen en person ad gangen grundet sikkerhed.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af brændekløveren
  • Trailer med ramper: 150,-
  • Ramper til din egen trailer: 50,-

Funktioner

Drivkraft:
220v Stik
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen
admin

Underlag

5
Ved opstilling af brændekløveren er det vigtigt den stilles på et fornuftigt underlag så den ikke vælter under brug. Vi anbefaler hårdt underlag som f.eks. fliser, asfalt eller lignende.
2023-01-30

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Lej en trailer til maskinen

Inklusive ramper!
150,- inkl. moms.
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.

Leje Brændekløver & Brændeflækker
Leje Brændekløver & Brændeflækker
Leje Brændekløver & Brændeflækker