Nyheder

Leje Stubfræser (12hk.)

Udlejning af stubfræsere til fjernelse af træstubbe - en maskine der kan bruges af den almindelige havemand. Stubfræseren kører på alm. 95 benzin og kan transporteres på alm. mindre trailer.

 
Hvad kan jeg bruge en stubfræser til?

Stubfræseren bruges ofte når man ønsker at skåne græsplænen, bede eller andre områder som andre maskiner ville ramponere. Stubfræseren har kraftige gummihjul som på en lille havetraktor eller trillebør - den er derfor ganske nænsom ved græs og andre omkringliggende ting der kan være indenfor arbejdsområdet af træstubben der skal fjernes. Vi anbefaler altid stubfræseren som mulighed hvis du har en etableret græsplæne eller bede omkring de træstubbe du ønsker at fjerne. Stubbe hvor der alligevel skal graves, etableres ny plæne eller i skovområde kan man sagtens bruge en minigraver til opgravning som alternativ.

En træstub kan primært fjernes på 3 måder: Graves op, evt. med minigraver (større maskine), rådne op (tager lang tid) eller med en stubfræser som ødelægger træstubben med de monterede karbidtænder. Karbidtænder er meget hårdt metal og kan derfor klare lidt småsten og jord, som ville sløve andre maskiner meget hurtigt. Vi anbefaler dog så vidt muligt altid at undgå for meget arbejde med stubfræseren i jorden hvis det kan undgås for ikke at ramme små sten og andre ting der slider tænderne hurtigt.

 

Hvilken størrelse stubfræser bør jeg vælge at leje?

Valg af stubbefræser kommer meget an på størrelsen af dit projekt og stubbene du ønsker at fjerne. Du kan f.eks. vælge vores 12hk. stubfræser du finder på linket herunder, den er en god allround maskine der egner sig fint til private- og mindre erhvervsopgaver. Maskinen kører på alm. 95 benzin og trækkes rundt til de steder hvor man ønsker at fjerne træstubbe. Maskinen har en bredde på 75cm. og vejer 120kg - det betyder stubfræseren er handy og kan komme rundt og bruges de fleste steder med smalle passager og adgangsveje. Denne type stubfræser har 9 kraftige karbidtænder monteret på skærehjulet som bliver slebet og klargjort til hver udlejning. For denne model, så tager stubfræsningen ca. 1 minut pr. centimeter som stubben er i diameter. Så altså 30cm. diameter tager som tommelfingerregel 30 minutter af fræse under jordniveau.

 

Stubfræser & Tilbehør

 

Regler og gode råd ved brug af stubfræsere og lign. maskiner

Er du på udkig efter en stubfræser til havearbejdet? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi tilbyder stubfræser udlejning til både private og erhvervskunder Vores stubfræser er en kompakt maskine der er relativ let at betjene - maskinen har et skærehovedet der roterer med høje omdrejninger og dermed fræser stubben væk. Du bevæger selv maskinen forsigtigt fra side til side og dermed fjerner mere og mere af træstubben. Maskinen må betjenes af alle personer over 18år, vi anbefaler man er forsigtig ved brug af maskinen og bruger sin sunde fornuft. Når du bruger en stubfræser anbefaler vi at bruge sikkerhedsbriller, høreværn og fornuftigt fodtøj.

Vores stubfræsere er nemme at betjene og kommer med slebne tænder så du er klar til at gå i gang med det samme. Så hvad enten du er en privatperson eller en erhvervskunde, har vi den perfekte stubfræser til dig og dit projekt. Kontakt os i dag for at høre mere om vores udlejning og leje af stubfræsere som kan bruges af af den alm. havemand.