Udlejning af Minilæsser

Lej en 1600kg Eurotrac Minilæsser hos Maskinudlejning Roskilde.

Minilæsser Udlejning (Eurotrac W11)
Lejepris: 1 døgn: 1.200,- | 3 døgn: 2.400,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Diesel
Minilæsser Udlejning (Eurotrac W11)
Til Leje
Diesel
Minilæsser Udlejning (Eurotrac W11)
Til Leje
Diesel
Minilæsser Udlejning (Eurotrac W11)
Brændstof: Diesel
Motor: Kubota 26hk.
Mulighed: Til Leje
Vægt: 1650kg.
Bredde: 110cm.
Højde: 217cm.
Længde: XX cm. (Uden redskab)
Minilæsser Udlejning til private og erhverv

Minilæsser udlejning af en Eurotrac W11 - en kraftig alsidig maskine der kan bruges med f.eks. skovl, pallegafler, overfaldsgreb eller betonblandeskovl. En minilæsser kan lette arbejdsgangen med mange opgaver i forbindelse med flytning af løse materialer som jord, grus, skærver og lign. Den kan også bruges som mobilt betonværk, hvor den selv læsser betonblander skovlen med grus, og derefter blander det med cement + vand som en stor hydraulisk blandemaskine. Eurotrac W11 minilæsseren kan løfte ca. 1200kg jævnt fordelt på en palle.

 
Mulige redskaber der kan lejes sammen med minilæsseren

Redskaber (f.eks. skovl eller pallegafler) på minilæsseren skiftes nemt vha. hydraulisk hurtigskifte, der gør tilkobling og afkobling nemt og hurtigt. Minilæsseren er udstyret med en Kubota 3-cylindret dieselmotor på 26hk som giver god kraft og kontrol til maskinen. Maskinen er udstyret med 4 -hjulstræk og kører derfor fint på græs og grus.

Der medfølger et redskab ved leje maskinen i ovenstående lejepris, f.eks. skovl eller pallegafler. Der kan lejes ekstra redskaber med fra 200,- pr. stk. så du kan tilpasse maskinens muligheder til netop dit projekt. Redskabsskift er let og enkelt - det kan med det meste tilbehør foretages fra førersædet, da låsen åbnes og lukkes med et hydraulisk håndtag.

 

Gode råd ved brug og leje af minilæsseren

Minilæsseren har hydraulik udtag i fronten på armen med 2 stk. 1/2 koblinger med olieflow på 32 L/min., hvilket betyder der kan kobles hydraulisk udstyr på løftearmen. Du kan bl.a. leje overfaldsgreb og betonblanderskovl (mobilt betonværk) som kobles til det hydrauliske system på minilæsseren. Minilæsseren er relativ let at køre da den betjenes som en havetraktor eller anden mindre havetraktor. Den har hydraulisk fremdrift som betyder du regulerer hastigheden med speeder pedalen og derudover servostyring så retningen styres let og enkelt. Minilæsseren er udstyret med trafiklys (blinklys og lygter) og derudover arbejdslys så den kan bruges i mørke timer.

NB! Maskinen kører på alm. diesel.

 
Udstyr der kan vælges ved leje af minilæsser
  • Skovl (1,3m bredde)
  • Pallegafler
  • Overfaldsgreb (+100,-)
  • Betonblanderskovl (+500,-)
  • Maskintrailer: 200,-

Funktioner

Størrelse:
Nedfoldelig Sikkerhedsbøjle
Drivkraft:
4 Hjulstræk (4wd)Diesel
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen
admin

Tunge Løft

5
NB! Pas på ved tunge løft, hvis armen er hævet højt og der drejes skarpt kan maskinen blive ustabil og vælte da tyngepunktet flyttes ud over centeraksen.
2022-12-07

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Quickguides

Finder du ikke svar på dine spørgsmål i vejledningen til maskinen, så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en SMS og få hjælp over telefonen. Læs altid vejledningen inden afhentning & brug af maskinen.
Anbefalet Sikkerhedsudstyr

Lej en trailer til maskinen

Maskintrailer med rampe!
200,- inkl. moms.
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.