Udlejning af Nedbrydningshamre

Hydrauliske til minigraver / Håndholdte

Nedbrydningshammer Udlejning (19kg.)
Lejepris: 1 døgn: 250,- | 3 døgn: 500,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
230V Stikkontakt
Nedbrydningshammer Udlejning (19kg.)
Til Leje
230V Stikkontakt
Nedbrydningshammer Udlejning (19kg.)
Til Leje
230V Stikkontakt
Nedbrydningshammer Udlejning (19kg.)
Brændstof: 230V Stikkontakt
Motor: 1600W
Mulighed: Til Leje
Vægt: 19kg.
Længde: 78cm.
Nedbrydningshammer Udlejning til private og erhverv

Lej en 19kg. nedbrydningshammer der har en slageffekt på 50 joule. Den egner sig fint til mindre fundamenter, murværk, betongulve op til ca. 10-15cm. tykkelse og mange andre opgaver. Nedbrydningshammeren bruger et alm. 220v stikudtag og har en motoreffekt på 1.600W. Du får en maskine her som er rimelig i vægt og samtidig yder godt i forhold til sine "kun" 19kg. Maskinen leveres med en brugt nedbrydningsmejsel der er inkluderet i lejeprisen. Ønsker du en nyslebet spidsmejsel eller fladmejsel koster den 100,- inkl. moms.

 

Hvilken størrelse nedbrydningshammer skal lejes?

 Når du vælger nedbrydningshammeren du ønsker at leje til dit projekt, så bør du primært vælge ud fra to muligheder: Skal den være håndholdt eller maskinmonteret, f.eks. på en minigraver. Fordelen ved den håndholdte er at den er relativ billig at leje, fylder og vejer relativt lidt og kan nemt transporteres rundt. Til gengæld skal man selv stå med hammeren og holde den mens den arbejder.

Modsat en hydraulikhammer til minigraver, den kan styres og holdes af maskinen så du kun skal bevæge håndtag. Det er dog en noget dyrere løsning i lejepris, samtidig er det lidt mere besværligt at få transporteret maskinen til sin adresse. De minigravere vi bruger har en størrelse der gør de faktisk kan komme igennem en alm. hoveddør og det vil sige du kan godt bruge en minigraver løsning til opbrydningsopgaver indendørs.

 

Gode råd ved brug og leje af nedbrydningshammeren

Nedbrydningshammeren sluttes til en alm. 220V stikkotakt og bruger ca. 1.600W - Det betyder den kan køre på næsten alle alm. stikudtag og bruger ca. samme mængde strøm som en lille hårtørrer. Den håndholdte model her anbefales altid til de mindre opgaver - det kan være opgaver som et badeværelsesgulv, flisevæg, murvæg, mindre fundament eller andre mindre mur/betonstrukturer.

Ved de større opgaver, hvor du har mulighed for at vælge minigraver-løsningen med den hydrauliske nedbrydningshammer er det en god måde at spare kroppen for hårdt arbejde. Det kan f.eks. være større areal betongulve i et hus eller en stald man ønsker at bryde op, eller en stort fundament der skal fjernes. En hydraulisk betonhammer til minigraver har en slageffekt på ca. 190 joule.

NB! Betonhammeren leveres med en nedbrydningsmejsel der er inkluderet i lejeprisen.

 
Ekstra udstyr i forbindelse med leje af nedbrydningshammer
  • Nyslebet Flad-mejsel: 100,- inkl. moms.
  • Nyslebet Spids-mejsel: 100,- inkl. moms.

Funktioner

Drivkraft:
220v Stik
No location available

No reviews for house


Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.