Leje af Løvsuger MTD

Kraftig løvsuger med 5,5hk. benzinmotor og mini "flishugger" tragt

Løvsuger Udlejning
Lejepris: 1 døgn: 400,- | 3 døgn: 800,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Benzin 95
Løvsuger Udlejning
Til Leje
Benzin 95
Løvsuger Udlejning
Brændstof: Benzin 95
Motor: 5,5hk.
Mulighed: Til Leje
Vægt: 62kg.
Bredde: XXXcm.
Løvsuger Udlejning til private og erhverv

Leje af professionel løvsuger MTD (CSV 202B) til kviste- og bladfjernelse på terrasser/indkørsler og i have/park områder. Løvsugeren drives af en kraftig Briggs & Stratton benzinmotor på 5,5hk. Maskinen kan både "flishugge" mindre hækaffald og grene i neddeler tragten og opsuge og findele mindre grene/blade med mundstykket på løvsugerens front. Maskinen er udstyret med en opsamlerpose på 100 liter til blade og kviste der blæses ned i posen under brug. Løvsugeren er relativ smal og kan komme ind gennem de fleste døre og havelåger.

 

Hvilken størrelse løvsuger/løvblæser bør lejes?

Blade og mindre kviste kan fjernes fra områder på to måder, enten ved at blæse dem væk og samle dem i bunker eller som denne maskine gør - "støvsuge" dem op i en pose efter de er findelt i løvsugerens blæsesystem. Maskinen har hjul monteret og skubbes rundt på pladsen hvor man ønsker at fjerne blade, kviste eller andre lette materialer der skal samles i opsamlerposen. Har du brug for en løvblæser til mindre projekter eller i kombination med leje af løvsugeren kan vi anbefale vores batteridrevne Stihl Løvblæser som er kraftig og let at betjene.

 

Gode råd ved brug og leje af løvsugeren

Når du lejer løvsugeren, så er det en fordel du bruger den til relativ tørre blade og kviste. Meget våde materialer vil nogen gange hænge fast i underlaget og være sværere at suge op. Maskinen kan bruges på både græsplæner, terrasser og gårdspladser med fast underlag. Løvsugeren bruger ca. 0,8 liter benzin i timen og har en 3 liters tank monteret.

"Flishugger" delen på løvsugeren egner sig til små grene og hækaffald der kan stoppes ned i tragten - løvsugerens blæsesystem vil så knuse materialet i små stykker og blæse det ned i opsamlerposen.

NB! Løvsugeren kører på alm. benzin 95. Sugeposen skal være tømt inden aflevering, ellers opkræves 300,-


Løvblæser Udlejning (Stihl BGA86)
Løvblæser Udlejning (Stihl BGA86)

 

Ekstra udstyr til udlejning i forbindelse med løvsugeren
  • Sugeslange (5 meter) m/ mundstykke.
  • Trailer m/ ramper: 150,-
  • Ramper til din egen trailer: 50,-

Funktioner

Drivkraft:
Benzin 95
No location available

Gode råd ved brug og leje af maskinen
admin

Regnvejr

5
Løvsugeren arbejder bedst ved relativ tørre materialer når de skal suges op fra jorden. Undgå derfor så vidt muligt at planlægge arbejde med maskinen i regnvejr hvis muligt.
2023-01-19

Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Quickguides

Finder du ikke svar på dine spørgsmål i vejledningen til maskinen, så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en SMS og få hjælp over telefonen. Læs altid vejledningen inden afhentning & brug af maskinen.
Anbefalet Sikkerhedsudstyr

Lej en trailer til maskinen

Inklusive ramper!
150,- inkl. moms.
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.