Leje af Fliseklipper

Fliseklipper som egner sig til belægningssten, fliser og lign.

Fliseklipper Udlejning (Ponny)
Lejepris: 1 døgn: 200,- | 3 døgn: 400,- inkl. moms 
Lageradresse: Hovedvejen 11, 4000 Roskilde.
Til Leje
Fliseklipper Udlejning (Ponny)
Motor: Rugbrøds
Mulighed: Til Leje
Vægt: 62kg.
Bredde: XXXcm.
Fliseklipper Leje til private og erhverv

Lej en fliseklipper/flisesaks, maskinen egner sig op til fliser på max 50cm. i længden, og maksimalt 5-12 cm. tykkelse, alt efter længden der ønskes klippet. Maskinen arbejder ved at man presser to metal knivblade sammen og dermed klippes/brydes betonflisen over i to stykker. En fliseklipper egner sig til betonfliser, mursten og lignende materialer - men IKKE natursten da de ofte er for hårde og ikke kan klippes på sammen måde.

 

Hvilken størrelse fliseklipper skal vælges?

Når du vælger fliseklipper er der 2 vigtige faktorer der spiller ind - først og fremmest længde på det ønskede stykke flise der skal klippes over, og dernæst tykkelsen på flisen. De helt tykke fliser på 12 cm. som maskinen for så vidt kan tage, kan ikke altid klippes hvis man ønsker at benytte fuld klippelængde eller det er hårde betonfliser pga. manglede tryk på knivbladede. Vi anbefaler derfor for betonfliser at klippe 7cm. fliser i max 15-20cm. længde og 5-6cm. fliser op til 45-50cm. længde. Det er altid svært at forudsige præcist hvad maskinen kan klare da det kommer meget an på materielet som fliserne er lavet af og hvor hårdt hærdet de er.

 

Gode råd ved brug og leje af fliseklipperen

Fliseklipperen benyttes ved at man trykker to knivblade kraftigt sammen og dermed klippes/brydes betonflisen over i to stykker. Bruddet efterlader en kant med mindre ujævnheder, resultatet af kanten afhænger af betonens beskaffenhed og kan ikke forudsiges før brug. Som regel er bruddets kant relativ jævn, indenfor ca. 5-10mm og flisen egner sig derfor fint til kanter, samlinger og lignende steder hvor man ønsker klippede størrelser af flisen for at fuldende projektet. Ønskes der et skåret og helt rent snit skal du bruge en betonsav eller stenskæremaskine.

No location available

No reviews for house


Tilføj Review
Titel
Kommentar
Rating

Lej en trailer til maskinen

Inklusive ramper!
150,- inkl. moms.
Send besked
Please past text to modal

Property management software by OrdaSoft.